Хто садить дерево - благословен! Благословен, хто викопав криницю! ( М.Рильський)

      Благословенна наша земля, бо живуть на ній люди, які люблять її, дбають про неї, закосичують квітом і зелом. І кожне нове покоління примножує, збагачує довкола себе світ. Сьогодні Україна сплюндрована ворогами, понівечена, але незламна. Ми віримо у Перемогу, віримо у відродження! Дякуючи ЗСУ навчаємося, працюємо, думаємо про майбутнє.

    Цьогорічні випускники усвідомлюють, що саме їм у недалекому майбутньому відбудовувати й відновлювати Україну, і тому вже зараз зробили перший крок щодо розбудови країни, почавши з рідної школи.

    10 ліцеїстів- випускників долучилися до  Загальнонаціональної акції  єднання та віри «Випускники- 2024 року для майбутніх поколінь».

   Під вікнами свого класу діти висадили чотири саджанці яблунь пізніх сортів, якими зможуть поласувати школярі через кілька років.

    А для того, щоб школа привітно зустріла їхню зміну - майбутніх першокласників - і порадувала їх домашнім дивоквітом, перед будівлею висадили паростки кулькових хризантем.

   Любові до рідної школи, турботи про благоустрій діти вчаться у старшого покоління - робочих, прибиральниць, які завжди тримають школу в порядку, доглядають сад, спортивну площадку, газони. Спільні зусилля, єдина віра, впевненість у нашому мирному "завтра" єднають, надихають, закликають зробити все для майбутніх поколінь.

#День_Довкілля_разом_з_Випускником2024. 









Дописати коментар

0 Коментарі