Яку професію обрати, щоб не прогадати?

    Це питання неодноразово постає  перед випускниками ліцею. Бо й справді, від правильності вибору залежить усе подальше життя. Професія, обрана до душі, гарантує психологічний  комфорт, моральне задоволення, прагнення професійного зростання. 

   Четверо наших ліцеїстів стали учасниками профорієнтаційної поїздки до Дніпропетровського державного медичного університету, яку ініціювали виконавчий комітет та відділ освіти  Царичанської селищної ради. 

 У ході зустрічі з провідними фахівцями університету здобувачі освіти отримали відповіді на запитання щодо правил вступу, напрямів і спеціальностей, які пропонує університет; побували на різних кафедрах, почули цікаві розповіді фахівців, дізналися про особливості організації дозвілля студентів.

    У піднесеному настрої, впевненості у правильності вибору, налаштованості на досягнення поставленої мети діти повернулися до ліцею, аби докласти усіх  зусиль для того, щоб мрія стала реальністю.

 Батьки випускників щиро вдячні організаторам цієї профорієнтаційної поїздки та педагогам, які забезпечили комфортну атмосферу нашим вихованцям.






Дописати коментар

0 Коментарі